kliknite-za-uslugu

Najnovije vesti


Bizian grupa u Ekonom:east magazinu

U februarskom izdanju Ekonom:east magazina izašao članak o Bizian grupi pod nazivom Nije sve u profitu.

Činjenica da u ekonomskoj trci i želji za postizanjem vrhunskog uspeha sagorevamo, često gubeći  sebe, odavno je postala realnost.

dalje


Newsletter


Čišćenje

 

Bizian nudi širok spektar usluga čišćenja širom Srbije. Kao i svaki klijent, i svako čišćenje je jedinstveno… Naša usluga obezbeđuje adekvatnu negu vašem prostoru, prilagođenu vašim potrebama.

 

Privatnost vaše organizacije nam je veoma važna. Naše osoblje radi u potpunoj diskreciji.

 

Danas je neophodno ukazivati svakodnevno na temu zaštite životne sredine i ekološke bezbednosti naših potomaka. Da bi osigurali vaše zdravlje i bezbednost, mi koristiimo netoksične i ekološki ispravne proizvode.

 

Bizian pruža sledeće usluge čišćenja:

  • Čišćenje vašeg prostora: ambasade i međunarodne institucije, kulturni centri, mala i srednja preduzeća, trgovački centri, parking prostori, industrijski centri, hoteli i restorani, domovi i stambena naselja. Mi smo spremni za svaki izazov…
  • Čišćenje posle svih vrsta društvenih događaja, kao što su kongresi, sastanci, žurke i venčanja.
  • Koristimo najnovije tehnologije čišćenja kao što su mašine za pranje vodom pod visokim pritiskom, mokro ili suvo usisavanje, čišćenje fasada vodom pod visokim pritiskom.
  • Održavanje teško pristupačnih područja u stambenom ili poslovnom prostoru kao što su pokretne stepenice ili mesta podzemnih radova.

Kontaktirajte nas danas i mi garantujemo da ćemo u dogovoru sa vama obezbediti da dobijete upravo ono što želite.